Pozivnica na završnu proslavu projekta ''Naše mjesto pod suncem''

Pozivnica na završnu proslavu  projekta

 ''Naše mjesto pod suncem''

Saborčanska bb, Plaški, 29.06.2015 u 11:00

Sretni smo da Vas možemo pozvati na  završnu  proslavu u sklopu projeta  ''Naše mjesto pod suncem'' koji provodimo u Plaškom od 1. travnja 2015. i koji završava 30.06.2015. godine.

Ostvarena financijska podrška putem natječaja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva (Norveški i EGP financijski mehanizam) omogućila nam je uređenje prostora koji neformalno nazivamo ''Centar za mlade'' kao i  provođenje radionica dekupaža, foto radionice i radionice izrade i samu izradu solarnog panela. U akcijama su bili uključeni volonteri okupljeni oko udruge Slobodna škola i DVD Plaški, mladi u Plaškom te učenici Osnovne škole Plaški.

Pridružite nam se na svečanosti proslave završetka projekta i otvaranju foto izložbe pod nazivom ''Motivi i likovi moga kraja'', kao i izložbe dekupaž radova i prezentaciji rada solarnog panela.

Naši dugogodišnji suradnici iz udruge Carpe Diem iz Karlovca pridružiti će se ovoj proslavi i sudjelovati  u  mini turniru u stolnom tenisu kako bi odmjerili snage između Carpe Diem i Slobodne škole. EVS volonterka iz Litve će nam održati mini tečaj svog materinjeg jezika. Planiramo  i šetnje u Plaškom i zajedničko druženje taj dan uz prikladna osvježenja i zakusku.

Početak svečanosti je u 11h u novouređenom prostoru u Saborčanskoj bb.

Molimo da svoj dolazak najavite najkasnije do petka 27. 06. 2015. na 0989776437 ili na 0981782061 slanjem sms poruke s imenom i brojem sudionka koje dovodite sa sobom. Dolazak možete najaviti i putem poruke u inbox na FB stranici Mladi-Plaški.